SPAANSE TAAL SCHOLEN Spaans leren in Mexico City op Frida Spaans School

 Cursus Spaans in Mexico-stad
 Cursus Spaans in Mexico-stad
 spaans leren in Mexico-stad
SPAANS LEREN IN MEXICO-STAD.

MEXICO SPAANSE SCHOOL .

Studie en ontdek onze stad, onze cultuur en onze manier levensstandaard.

ERVARING MEXICO EN Cursus Spaans.

 

REDENEN Spaans te leren in Mexico-Stad:

spanish courses in mexico city

Het is makkelijker en sneller, met een betere resultaten, meer inspiratie en meer plezier! En youŽll krijgen te weten een volk en een cultuur, en een taal. U neemt een actieve rol in het dagelijkse leven van de land, dicht bij de mensen, een duik te nemen in hun cultuur. YouŽll leven het leven van de plaatselijke bevolking. Gesproken lezen, luisteren naar native speakers elke dag, je zult geleidelijk te leren hoe ze denken, zich gedragen en leven, totdat je bent echt kunnen zeggen: 'Ik weet hoe te spreken echte Spaanse'. Dit kunt u alleen bereiken in het vaderland van de taal.

 

Studeren zal niet saai zijn of saai! U ontdekt een rijke cultuur van feesten, ontspannen gesprekken in tapas bars en cafes, kunt u heerlijk wandelen en spannend straatleven. Redenen om Spaans te leren in Mexico-Stad:

- Mexico City is ZEER CHEAP, speciaal voor mensen gebruikt om de Euro en Dollar valuta.

learn in mexico city school

- Mexico City is de GROOTSTE STAD IN DE WERELD : Activiteiten, sightseeing, nachtleven, het bedrijfsleven, amusement never ends!!!!

- Transport is uitstekend en de meeste plaatsen in de stad zijn makkelijk te bereiken met de metro.

- Veilig voor toeristen.

learn spanish in mexico city

- Mexico-stad is gelegen in het centrum van Mexico, elk weekend kunt u genieten van prachtige activiteiten en uitstapjes naar Acapulco, Puebla, Guanajuato, Oaxaca, San Miguel, Michoacan, Cuernavaca en plaatsen binnen de stad en.

- Het eten is uitstekend en gevarieerd. Taco's, quesadilla, tortilla's, pozole, enz. die je nooit zal stoppen met eten!!!

- Mexico City heeft ook de piramides en een geschiedenis van de oude Azteekse beschaving, die u zal leren kennen tijdens de cursussen. Ook krijgt u in contact met een heel andere cultuur.

- Concerten, evenementen, musicals, bars, pubs, enz. IEDERE DAG! Zie Cursus Spaans in Mexico-stad!!

 

 

 

 

Voor verdere vragen CONTACT

Copyright 2005-2006 Frida Spanish School. Studie en Spaans leren in Mexico City.