Cursussen Spaans in Mexico .

spanish coursesmexico

SPAANS CURSUSSEN MEXICO. MEXICO SPAANSE SCHOOL. Studie en ontdek onze stad, onze cultuur en onze manier van leven.

MEXICO EN ERVARING Cursus Spaans .

Spaans voor bedrijven

 

SPAANS CURSUSSEN IN MEXICO.

General Information.

Tijdens uw eerste dag van de school, zal u worden gevraagd om een stage test (behalve voor absolute beginners) om te bepalen uw niveau van de Spaanse taal. Als u neemt een bijzondere Groep cursus Spaans, neemt u een gespecialiseerde test over het onderwerp dat wordt onderwezen aan de kleine groep of een test die aan de eisen van uw bedrijf voldoet aan.

All Spaans cursussen beginnen elke maandag, behalve voor de absolute beginners (om de 2 weken). Voor cursus data voor absolute beginners ga dan naar de afdeling DATA EN PRIJZEN.

De Spaanse cursussen niveaus zijn de volgende:

CURSUS NIVEAUS

Beginners A (60 lessen)

Geen kennis van de Spaanse taal, eerste Spaanse ervaring in een Spaanse land. De studenten worden onderwezen in de basisprincipes in het Spaans communicatie en aan het einde van het level staat zullen zijn om samen te werken in het gewone leven situaties.
Beginners B (60 lessen) Studenten ontwikkelen het vermogen om ideeen uit te drukken in het verleden, heden en toekomstige tijden.
Intermediair 1 en 2 (160 lessen) Studenten zijn geleerd om te communiceren in verschillende thema's, studenten staat zullen zijn om eenvoudige boeken te lezen en essays schrijven in het Spaans. Gesprek met Spaanse sprekers zullen vloeiend.
Advanced 1 en 2 (160 lessen) Studenten verbeteren van hun vaardigheden en elimineren voorkomende fouten in het spreken en schrijven. Studenten waarschijnlijk heeft in sommige cursussen Spaans sprekende land.

 

Na het voltooien van elke niveau, zullen de studenten krijgen een Certificaat van voltooiing voor het bijwonen van cursussen met onze school.

SPAANSE CURSUSSEN

STANDARD Groepen van maximaal 9 studenten worden verzameld in een klasse. Op het einde van elke cursus en elke 2 weken, studenten nemen een onderzoek door te geven naar het volgende niveau.

 

INTENSIEVE

Intensieve cursussen bestaan in de Standaard cursussen in de ochtend en extra lessen in de middag, met een maximum van 9 studenten per klas. Met intensieve cursussen studenten compleet elk niveau sneller. Alleen beschikbaar in beginners en tussenliggende niveaus.

Als er slechts een student ingeschreven voor de middag sessie, zal zijn lessen worden veranderd in prive-lessen (equivalent van)

 

SUPER INTENSIEVE Dit cursus bestaat uit de Standaard Cursus Plus extra prive-lessen (een-op-een). De individuele lessen zijn speciaal ontworpen voor uw specifieke behoeften.

 

COMBINED De meest intensieve Spaanse ourse wij aanbieden, 4 uur van prive-lessen van maandag tot vrijdag.

 

CURSUS VOOR MENSEN DIE WERKEN IN MEXICO

Deze cursus start de eerste maandag van elke maand en duurt 4 weken per module. Er zijn 8 modules in totaal. De cursus is gericht op conversatie en grammatica in het bedrijfsleven gerelateerde onderwerpen voor mensen die werken in Mexico en niet kan deelnemen aan een normaal verloop. De cursus vindt plaats vanaf 8pm-10pm maandag tot vrijdag.

 

 

* Individuele cursussen zijn beschikbaar op $ 22 - 18 dollar per uur.

 

VRIJE TIJD.

Als aanvulling op onze lessen, elke week zal vol zijn van recreatieve en culturele activiteiten die ervoor zorgt dat elk van onze studenten in contact met de Mexicaanse manier van leven. Met al onze activiteiten, je in het buitenland ervaring zal vol. Vrijetijdsbesteding omvatten:

- Weekend bezoeken aan Guanajuato, San Miguel, Puebla, Oaxaca, Acapulco, Michoacan, Valle de Bravo.

- Partij, bar en disco avond georganiseerd op een hot spot in de stad.

- Geleide bezoeken aan plekken binnen de stad: piramides, musea, enz.

- Speciale cursussen gehouden op de school als aanvulling op de Spaanse Cursussen.

:

 

 

 

Frida Spanish School. Spaans school in Mexico biedt cursussen Spaans voor beginners, intermediate en geavanceerde niveaus met hoog gekwalificeerde docenten. Taalschool in Mexico biedt cursussen Spaans voor buitenlanders met een aantrekkelijk recreatie programma en accommodatie bij gastgezinnen, appartementen of student woningen. Frida Spaans dekt VS, Canada, Brazilie, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Portugal, Japan, Taiwan, Korea, Oostenrijk, Australie, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Italie, Kroatie en Rusland.".