Spaanse taalscholen in MEXICO .

mexico

MEXICO CITY SCHOOL:

Phoon: +52-55-52-64-70-18. Email: contactus@fridaspanish.com

Insurgentes Sur 307, Colonia Hipodromo Condesa, Mexico City, Mexico.

Location Map

 

 

 Spaanse taalscholen in Mexico
Spaans leren in Mexico . Cursussen beschikbaar!

NEWS!!!!!


Studie en ontdek onze stad, onze cultuur en onze manier van leven .

ERVARING IN MEXICO EN STUDIE MET US

SPAANS TAAL SCHOLEN IN MEXICO:

Our Spaanse Taalscholen bieden boven de normen van het collegegeld in combinatie met een aantrekkelijke recreatieve programma en uitstekende accommodatie bij gastgezinnen, in appartementen of in studentenhuizen. Onze Spaanse taalschool ligt in het hart van Mexico-stad, in de Colonia Condesa, waar de meeste buitenlandse studenten wonen en te verzamelen. Het gebouw is een typisch koloniale huis met 2 verdiepingen en gemakkelijk te bereiken met het stedelijk vervoer.

Alle cursussen zijn gestructureerd en nauwkeurig volgen van een erkende curriculum. Onze docenten zijn hoog gekwalificeerd, professioneel opgeleide en gemotiveerde - en pleasured bij de opvang uw belangen en wensen. Praktijkgerichte lessen en regelmatige controle van de kwaliteit van het onderwijs garanderen u een maximum van leren succes.

- garantie voor kwaliteit: We zijn een van de meest bekende Spaanse Taal scholen. De school managers hebben ervaring met taal scholen in Europa en.

- Wij zijn lid van IALC , languageschools de meest bekende groep van scholen in de wereld.

- Een van de beste scholen in het organiseren van sociale en recreatieve activiteiten: reizen elk weekend, culturele activiteiten, keuken, schilderen, geschiedenis, enz..

- Onze docenten zijn hoog gekwalificeerd, ze zijn alleen toegestaan aan de Spaanse taal te spreken tijdens schoolklassen te verbeteren uw begrip .

-Aantrekkelijke prijzen en kortingen: Onze Spaans School in Mexico biedt prijzen die lager dan onze concurrentie en bieden wij grote kortingen voor groepen van vrienden en vennoten .

- Gelegen in het hart van Mexico Stad.

- MEXICO-STAD: De school is gevestigd in Mexico City, de grootste stad in de wereld, wat betekent tal van activiteiten, plaatsen om te weten, plaatsen om te eten, leuk en kennis!!!!

 SPAANS CURSUSSEN IN MEXICO

Een van beide met een groep of in een intensieve groep ontdekken essentie van de Spaanse.spanish
ACCOMMODATIE

Blijf bij een gezin, in een appartement of in een studenten residentie, mensen ontdekken en nieuwe vrienden te maken!!.

spanish language schools in mexico

 

 

WAAROM SPAANS?!

-Door spreken Spaans, u kan communiceren met bijna 600 miljoen mensen wereldwijd! Bedenk hoeveel meer werkgelegenheid opties die geeft jij! En als je wilt om een reis naar Spanje of Latijns-Amerika, een beetje kennis van het Spaans zal gaan een lange weg.

- Spaans is de tweede taal gebruikt voor communicatie.

- Spaans is tegenwoordig nodig in de Verenigde Staten, hebben ze een enorme Hispanic bevolking in de zuidelijke staten. Waarom niet cursussen nu!font> 

Frida Cursus Spaans . Spaanse taalscholen in Mexico. Spaanse school in Mexico biedt cursussen Spaans voor beginners, intermediate en advanced niveaus met hoog gekwalificeerde docenten. Taalschool in Mexico aanbiedingen Cursus Spaans voor buitenlanders met een aantrekkelijk programma en vrije tijd accommodatie met gastgezinnen, appartementen of studentenhuizen. Frida Spaans dekt VS, Canada, Brazilie, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Portugal, Japan, Taiwan, Korea, Oostenrijk, Australie, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Italie, Kroatie en Rusland.".