SPAANSE TAAL SCHOLEN Learn Spanish in Mexico Frida Spanish School
SPAANS LEREN IN MEXICO.

MEXICO SPAANSE TAAL SCHOLEN.

Studie en ontdek onze stad, onze cultuur en onze manier levende.

ERVARING MEXICO EN Cursus Spaans.

 

ACCOMMODATIE.

Algemeen Information.

Gelieve te reserveren uw accommodatie op tijd om je zorgen optie beschikbaar is, Hoe eerder u een kamer reserveren met ons, het dichtst uw optie zal zijn om de school en ook tegen de beste prijs beschikbaar.

Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Accommodatie normen worden regelmatig gecontroleerd door ons. Uw accommodatie is gereserveerd voor u vanaf 12 uur op de zondag voorafgaand aan de het begin van je studie tot 12 uur op de zaterdag na de laatste dag van je cursus. U heeft de keuze van het gastgezin, appartement of studentenhuis search

Accommodatie is een gemiddelde van 10-20 minuten (max. 40 minuten) van het school. De school is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

** NEW FRIDA VERBLIJF IN CAMPUS ****
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar in dezelfde buiding waar de school ligt. Nieuwe en beperkte optie afhankelijk van de ruimte en op verzoek beschikbaar: eenpersoons-, tweepersoons-en gemeenschappelijke kamers op de campus, een van de de meest comfortabele opties beschikbaar. Vereisten: minimum verblijf van 4 weken. Vraag prijzen met uw aanvraag.

 

HOST FAMILIE
Deze optie wordt aanbevolen voor studenten die zijn volwassen genoeg te besteden tijd met een Mexicaanse familie en die willen dagelijkse verbetering van hun Spaanse taal. Spaans taal wordt gesproken binnen het gezin als een regel. Studenten moeten zich ervan bewust dat zij moeten volgen enkele regels uit de familie (bijvoorbeeld aankomsttijden nachts)

 

APPARTEMENT

Appartementen zijn met gedeelde 3-5 studenten van de school. Studenten zijn verplicht kopen hun eigen voedsel en dit is een optie voor mensen die onafhankelijk is, en voor degenen die willen hebben hun eigen ruimte zonder storingen. Een-en tweepersoonskamers beschikbaar.

 

 

.

.

ACCOMMODATIE KOSTEN.

COST PER WEEK.
APPARTEMENT EENPERSOONSKAMER
$180usd.
TWEEPERSOONSKAMER
$150 usd.
STUDENT RESIDENCE EENPERSOONSKAMER
$170usd.
TWEEPERSOONSKAMER
$140 usd.
FRIDA RESIDENCE EENPERSOONSKAMER
$180 usd.
TWEEPERSOONSKAMER
$160 usd.
FAMILIE EENPERSOONSKAMER
$180 usd.

* Accommodatie worden betaald voor aankomst of in bijzondere gevallen op de eerste dag van cursussen Spaans.

* We hebben uw creditcard details als een garantie van uw storting in het geval u besluit te betalen bij aankomst.

 

 

 

CONTACT

Copyright 2005-2006 Frida Spanish School. Spaans leren in Mexico .