Leer Spaans in Mexico

Spaanse talenschool in Mexico

Leer met ons, de grootste stad in de wereld wacht u om Spaans te studeren! Onze Spaanse school in Mexico heeft een jarenlange ervaring in het Spaans onderwijs.

Spaans leren in Mexico !

Spaans leren in Mexico Frida Spanish School.

- Foto

- Foto 2

- blogCursussen Spaans in Mexico


SUBSCRIBE 5 vrienden EN krijgen 50% korting in cursussen! We bieden kortingen voor groepen of aan personen die Spaans leren gedurende verschillende weken.  MEXICO CITY.

MEXICO SPAANSE SCHOOL. Ontdek onze stad, onze cultuur en onze manier van leven.
“fridaspanish Spaanse school in Mexico en de Spaanse taal school in Mexico."

.

Escueladeespanolmexico

apprenez espagnol au mexiquemexico

SPAANSE CURSUSSEN

Ofwel met een groep of in een intensieve groep ontdek de essentie van de Spaanse. Hier in Mexico Ontdek de cursussen we bieden en waarom onze docenten en de locatie bieden een grote kans voor uw leerervaring.

Je kunt Spaans leren in veel opzichten, want wij bieden een breed verschillende opties en cursussen. Of u een beginner of meester Spaans, vindt u het perfecte optie om Spaans te leren met ons.

Leren meer

Spanishschool


ACCOMMODATIE

Blijf met een gezin, in een appartement of in een studenten residentie, ontdekken mensen en maak nieuwe vrienden!. De accommodatie ervaringen kan stimuleren je Spaans Avontuur, mensen ontmoeten uit over de hele wereld of locals.

Neem een kijkje op onze mogelijkheden, leren terwijl leven de Mexicaanse manier. 

ONZE VRIJE TIJD PROGRAMMA IN MEXICO

Leren ons en ontdek de grootste stad in de wereld en zijn omgeving. Excursies naar Cuernavaca, Guanajuato, Acapulco, Puebla, en vele andere sites elke week! Wekelijkse feesten en activiteiten.

Uw ervaring zal worden verrijkt met onze culturele programma. Wij bieden een breed scala aan activiteiten om u te helpen Spaans leren in de leuke manier.

 

mexicospanishschool

Gratis danslessen in de zomer op Frida Spanish School. Spaanse talenschool in Mexico.


Voor vragen of suggesties over onze cursussen kunt u contact opnemen contactus@fridaspanish.com

Telefoon:+52-55-52-64-70-18. School kaart hier .

Insurgentes Sur 307 Mexico DF (Tegenover Metrobus Sonora) 

Spaanstalige school in Mexico biedt cursussen Spaans voor beginners, intermediate en geavanceerde niveaus met hoog gekwalificeerde docenten. Taalschool in Mexico biedt cursussen Spaans voor buitenlanders met een aantrekkelijk recreatie programma en accommodatie bij gastgezinnen, appartementen of student woningen. Frida Spanish heeft betrekking op de VS, Canada, Brazilie, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Portugal, Japan, Taiwan, Korea, Oostenrijk, Australie, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Italie, Kroatie en Rusland. ". Leer Spaans bij Frida Spaanse scholen in Mexico.
free webpage hit counter